ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε σε 85 τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης (pics)


Με ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Μέγαλοπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος ενημέρωσε τους πολίτες ότι ολοκληρώθηκε το έργο απολύμανσης 85 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθει για την προστασία της Δημόσιας υγείας.

Στην ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης αναφέρει:

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, όπου η γενικευμένη απειλή για τον άνθρωπο, βρίσκεται στην πλήρη εξέλιξή της, απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες για να ανακοπεί ο ρυθμός της και σύντομα να την κάνουμε παρελθόν. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, απαιτείται και η προσωπική μας συμβολή, με προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

Σήμερα, νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής, διότι ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο, που στόχευε στον παραπάνω σκοπό. Αναφέρομαι στην απολύμανση και των 85 κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου μας. Ένα έργο που το εμπνευστήκαν και υλοποίησαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Σιέμπος και ο Αντιδήμαρχος Έργων, κ. Θεοφάνης Καλογερόπουλος.

Η προσφορά του υλικού της απολύμανσης από τον κύριο Σακελλαριάδη και η εθελοντική εργασία από τους Αντιδημάρχους κκ. Σιέμπο και Καλογερόπουλο, εξοικονόμησε αρκετά χρήματα από το Ταμείο του Δήμου μας.

Τους ευχαριστώ θερμά για όλες τις ενέργειές τους.

Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε στους πολίτες στην τελετή ορκωμοσίας μας: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Φωτογραφικό Υλικό:« PREV
NEXT »