ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΔΕΗ: Πληρωμή λογαριασμών με ένα τηλεφώνημα στο 11770


Η επέλαση του κορονοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στον τρόπο ζωής των πολιτών.

Πολλές επιχειρήσεις, υπηρεσίες, και δημόσιοι φορείς έχουν κληθεί να αναβαθμίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και ταυτόχρονα να παραμείνουν ασφαλείς από την εξάπλωση του κορονοϊού.
 
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας παροχής η οποία σχετίζεται με τον τρόπο εξοφλήσης των λογαριασμών και δεν απαιτείται η  φυσική παρουσία σε κατάστημα η τράπεζα. 

Πιο συγκεκριμένα οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους τηλεφωνικά καλώντας στο 11770 με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin.
 
Η νέα αυτή παροχή διευκολύνει κατά πολύ τις κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές .

Αναλυτικότερα, η εξόφληση των λογαριασμών στο 11770 θα πραγματοποιείται με την εξής διαδικασία: 

Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. 

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ' εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Με πληροφορίες από το newsbonb.gr
« PREV
NEXT »