ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια σήμερα: Εντάσεις για τους κριούς και αισιοδοξία για τα ψαράκια του ζωδιακού


Κριός

Οι εντάσεις για τα χρήματα και τα επιχειρηματικά θέματα μπορεί να είναι μέρος της ημέρας, καθώς όμως περνούν οι ώρες αισθάνεσαι πιο ήρεμος και αντιμετωπίζεις γεγονότα και καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία και ρεαλισμό. 

Ταύρος

Οι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα ευνοούν τις διαπραγματεύσεις και τις συνεργασίες. Βοηθώντας ένα συνεργάτη ή απλά ακούγοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες ενός φίλου θα νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και πιο δυνατός.
Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια ισχυρή και θετική μέρα για σένα που μπορείς να προωθήσεις και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου μιας και είσαι παραγωγικός, γρήγορος και αποφασιστικός. Για να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ σου είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και μπορεί να αισθανθείς μια ισχυρή επιθυμία να εκφραστείς. Ενώ η διάθεσή σου είναι παιχνιδιάρικη και ευχάριστη σήμερα, υπάρχει μια τάση προς την υπερβολή που μπορεί να χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις.
Λέων

Η Σελήνη κινείται σήμερα στον τομέα της οικογενειακής και οικείας σου ζωής και ίσως λάβεις ένα μήνυμα πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα πριν προχωρήσεις σε σαρωτικές αλλαγές και σχέδια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου.

Παρθένος

Ιδιαίτερα απαιτητική φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα αλλά δεν λείπουν και οι περισπασμοί. Για αυτό φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην αποσπάσαι από γεγονότα και καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο. Είσαι γεμάτος ιδέες στα εργασιακά.
Ζυγός

Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σου σήμερα και τα συναισθήματά σου τείνουν να σταθεροποιούνται. Εάν ανησυχείς για κάποια χρήματα ή έρχεσαι σε σύγκρουση με ένα θέμα αρχών, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια ένταση. Παρά του ότι σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά εσύ παραμένεις ψύχραιμος. 

Σκορπιός

Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο από νωρίς το πρωί και ζωντανεύει ή ανεβάζει το volume στα συναισθήματά σου. Παρόλο που θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά, ίσως κάποιες ανησυχίες δεν σε αφήνουν να κατευθύνεις σωστά την ενέργειά σου. Μην προκαλείς εντάσεις στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για το τίποτα.

Τοξότης


Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύοντας την ανάγκη σου για λίγη απόσυρση από την πίεση. Ταυτόχρονα γίνεσαι λίγο μυστικοπαθής και απόμακρος από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τις εσωτερικές λειτουργίες και τα κίνητρά σου.
Αιγόκερως

Η μέρα είναι ευνοϊκή για τις περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες και σχέσεις σου. Οι συνομιλίες τείνουν να είναι εμπνευσμένες και επωφελείς. Με τις ιδέες σου στα εργασιακά μπορείς να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον επάνω σου.

Υδροχόος

Αναζήτησε σήμερα τρόπους για να γεμίσεις και να αντλήσεις την ενέργειά σου σωστά και εποικοδομητικά. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες και ανώτερους σου. Χωρίς να ξέρεις ούτε και εσύ το λόγο, γίνεσαι απόμακρος και ίσως και λίγο σνομπ.
Ιχθείς

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να συνεργάζεται με το Δία σήμερα, νιώθεις ιδιαίτερα αισιόδοξος και δυναμικός. Απολαμβάνεις τη συντροφιά των άλλων περισσότερο από το συνηθισμένο και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς, να ομαδοποιηθείς σε δραστηριότητες και να περάσεις καλά. 

Tlife
« PREV
NEXT »