ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη: Καθαρισμός φρεατίων στην ΒΙ.ΠΕ


Η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό των φρεατίων στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Τρίπολης  σε συνεργασία και συνεννόηση με τη Διοίκηση του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ.  εγκαινίασαν την σημαντική προσπάθεια καθαρισμού των φρεατίων και απομάκρυνσης των συσσωρευμένων άχρηστων υλικών που παρεμποδίζουν τη ροή των όμβριων υδάτων.


Το έργο που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει  τον καθαρισμό 250 σχαρών ομβρίων υδάτων που εντάσσονται στον χώρο ευθύνης της  ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης κ. Γιώργος Δημητρόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για το ενδιαφέρον του και απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΒΙ.ΠΕ.  δηλωσε τα εξής :

Παρακαλώ όλους τους εγκατεστημένους όπως συνδράμουν στην προσπάθεια καθαρισμού βοηθώντας με κάθε τρόπο τα ειδικά συνεργεία του Δήμου που βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ. και καθαρίζοντας τις εισόδους των επιχειρήσεών τους διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη ροή των υδάτων.

Με πληροφορίες από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.
« PREV
NEXT »