ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη - πομπή Ολυμπιακής φλόγας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Πού θα απογορευτεί η στάση και η στάθμευση (ώρες και οδοί)Ο Δήμος Τρίπολης με σχετική ενημέρωση ανακοίνωσε τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η πομπή της Ολυμπιακής φλόγας τη Παρασκευή 13 Μαρτίου αλλά και όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη τη μέρα στη πόλη μας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΤΟΚΥΟ 2020». Στα πλαίσια της τελετής, ο Δήμος Τρίπολης παρακαλεί όπως επιληφθείτε την αστυνόμευση και τη διακοπή κυκλοφορίας στις συγκεκριμένες οδούς καθώς και την τήρηση της τάξης.

Παρασκευή 13-03-2020

Η πομπή της Ολυμπιακής φλόγας θα έρθει στην πόλη μας από την Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως, θα βγει στην έξοδο προς Τεγέα – Σπάρτη (πρατήριο καυσίμων Αγγελόπουλου), θα κινηθεί αριστερά στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Σώστη και θα συνεχίσει στην Επαρχιακή Οδό Τρίπολης – Άστρους έως τον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Τεγεατικού Συνδέσμου (πρώην Οικοκυρική Σχολή Τεγέας).

Με το πέρας της τελετής η πομπή θα κινηθεί προς την Τρίπολη και μέχρι το σημείο εκκίνησης του πρώτου λαμπαδηδρόμου (Εργατικό Κέντρο) θα ακολουθήσει την κάτωθι διαδρομή:

Από την οδό Σπάρτης – Αλεξάνδρου Σούτσου – Ναυπλίου – Ελευθερίου Βενιζέλου έως το Εργατικό Κέντρο.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας από τις 11:00 έως τις 14:30 στις κάτωθι οδούς:

1.Την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Ζαλόγγου - Πλατεία Κολοκοτρώνη - Γεωργίου Α΄ - Πλ. Αγίου Βασιλείου.

2.Οδός Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την Πλ. Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με την οδό Μεταμορφώσεως.

3.Οδός Εθνομαρτύρων από τη συμβολή της με την Πλ. Αγίου Βασιλείου έως τη συμβολή της με την οδό Νικηταρά.

4.Οδός 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Νικηταρά έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

5.Οδός Δαρειώτου, από τη συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Αποστολοπούλου.

6.Οδό Παπαρηγοπούλου, από τη συμβολή της με την Αγίου Κωνσταντίνου έως την συμβολή της με την Δ. Αποστολοπούλου.

7.Οδός Καλαβρύτων από τη συμβολή της με την οδό Παπαρρηγοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία ή διευκρίνιση.


                                   
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
« PREV
NEXT »