ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συναγερμός σήμανε στο Γεννηματάς: Θετικοί στο κορονοϊό ο Διοικητής και άλλοι έξι υγειονομικοίΣυναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και τουλάχιστον έξι εργαζόμενοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό, έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.

Όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Γεννηματάς είναι από εκείνα που υποδέχονται ύποπτα περιστατικά, ενώ η μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα θα μπορούσε να το θέσει ουσιαστικά εκτός μάχης καθώς η συμβολή των γιατρών είναι καθοριστικής σημασίας αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας που έχει πλήξει και τη χώρα μας.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ο έλεγχος με τις απαιτούμενες εξετάσεις και σε άλλους εργαζόμενους που είχαν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν και εκείνοι προσβληθεί από τον ιό.

Ταυτόχρονα στελέχη του ΕΟΔΥ έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ενημερωθούν αναφέρουν πληροφορίες αλλά και για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να περιορισθεί η διασπορά του ιού μέσα στο νοσοκομείο, καθώς εκτός των άλλων νοσηλεύονται και δεκάδες ασθενείς οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν άμεσα.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία απολύμανσης του χώρου του νοσοκομείου όπως κρίνεται απαραίτητο σε αυτές τις καταστάσεις.

« PREV
NEXT »