ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Ν. Αρκαδίας: Αναβάλλεται η εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγώνΈπειτα από απόφαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, αποφασίστηκε η αναβολή διενέργειας θεωρητικών εξετάσεων, δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς και μαθημάτων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών και οδηγών στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων λόγω της εμφάνισης του COVID-19 έως και τις 30 Απριλίου 


Στα πλαίσια λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Νομού Αρκαδίας έκανε έκκληση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο όπως λάβει τα απαραίτητα εκ του νόμου μέτρα για την διασφάλιση της υγείας μας αλλά και των συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χ. Καλαμαράς και ο Γραμματέας κ. Ν. Πολυμενάκος υπογραμμίζουν στην επιστολή τους. πως: Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

« PREV
NEXT »