ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Τρίπολης και του προέδρου του επιμελητηρίου, η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας


Στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Τρίπολης και του προέδρου του επιμελητηρίου, η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Αναλυτικά με ανακοίνωση του ο κος. Κ. Τζιούμης, αναφέρει τα εξής:

Χτες το μεσημέρι 10 Μαρτίου 2020 στο Δημαρχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζιούμη με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αρκαδίας ,Ιωάννη Τρουπή και την εκτελεστική επιτροπή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες ενίσχυσης της επισκεψιμότητας της περιοχή μας και της τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας που έχει λάβει έως σήμερα ο δήμος, καθώς και οι προτάσεις του επιμελητηρίου ώστε να υπάρξουν συνέργειες για τον παραπάνω σκοπό .

Συμφωνήσαν επίσης, να προχωρήσουν σε κοινές δράσεις και για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας με εκπροσώπους και των δύο πλευρών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα διατήρησης της καλής συνεργασίας των φορέων,με κοινό στόχο και σκοπό την προώθηση και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.Κώστας Τζιούμης
« PREV
NEXT »