ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε καραντίνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από την Ισπανία

Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείου βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής που επέστρεψαν από την Ισπανία δεκάδες Έλληνες, οι οποίοι επαναπατρίστηκαν. 

Πρόκειται κυρίως για φοιτητές αλλά και για άτομα που ήταν στην Ισπανία το τελευταίο διάστημα.

Στα εν λόγω άτομα δεν επιτρέπεται καθόλου η έξοδος από το ξενοδοχείο και θα παραμείνουν εκεί για όσες ημέρες κριθεί απαραίτητο ώστε να είναι ασφαλείς.

Αρκετοί θέλοντας να πάρουν αέρα βγαίνουν στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου ενώ έρχονται να τους επισκεφτούν άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος τα οποία όμως μπορούν να δουν μόνο μέσα από τη τζαμαρία του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες που βρίσκονται στο ξενοδοχείο ενημερώθηκαν ότι θα μπουν σε καραντίνα μόλις επιβιβάστηκαν στην πτήση που τους μετέφερε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και ανησυχία για το πότε θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στο ξενοδοχείο βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας οι οποίοι μεριμνούν για την ασφάλειά τους.

Από τους επαναπατρισθέντες έχουν ληφθεί δείγματα ώστε να γίνει τεστ για κορονοϊό ενώ θερμομετρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος , news.gr
« PREV
NEXT »