ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε επαφή μαζί του ήρθαν πάνω από δέκα άτομα | 'Εχει παραβεί το νόμο περί καραντίνας ο 25χρονος από την Ικαρία


O αντιδήμαρχος Ραχών Ικαρίας, Σωτήρης Πολίτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη, αναφέρθηκε στον 25χρονο που έφυγε από το Λονδίνο και πήγε στην Αθήνα και αντί να μπει σε καραντίνα, επισκέφτηκε το νησί του ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό.

"Εδώ φαίνεται μία παιδική ανευθυνότητα. Έχει νομική ευθύνη, έχει παραβεί τον νόμο περί καραντίνας'', τόνισε μεταξύ των άλλων ο αντιδήμαρχος.


"Σε επαφή μαζί του ήρθαν πάνω από δέκα άτομα. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα άτομα γιατί μετακινήθηκε και σε άλλους χώρους της περιοχής μας. Εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Έχουμε κάνει απολύμανση στους χώρους που επισκέφτηκε και σήμερα κάνουμε απολύμανση και στις πλατείες των χωριών που πέρασε, προληπτικά. Το θέμα είναι ότι ήταν απερισκεψία του", σημείωσε ο κ. Πολίτης σχετικά με το θέμα.


"Εμένα με ειδοποίησε η μητέρα του από την Αθήνα το Σάββατο το απόγευμα γιατί είχε έρθει το παιδί της από την Αθήνα και κρύωνε, το σπίτι ήταν κρύο. Δεν μου είπε κανείς ότι είχε έρθει από την Αγγλία. Με το που μπήκα μέσα, πήγα με μάσκα και γάντια, με το που με είδε με τη μάσκα έσπευσε να βάλει και αυτός. Στο πάσο της κουζίνας είχε πολλά φάρμακα και αντισηπτικά. Ό,τι έπιανε, η κοπέλα του ερχόταν από πίσω κατευθείαν με ένα σπρέϊ και καθάριζε", δήλωσε ο κ. Βρούλος που πήγε στο σπίτι του 25χρονου για μία επισκευή και πρόσθεσε:


"Έκανα ένα ατόπημα, αναγκάστηκα να βγάλω τα γάντια στο λεβητοστάσιο και τον θερμοστάτη γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω. Την Τρίτη το βράδυ με πήρε από το Κέντρο Υγείας η γιατρός και μου είπε ότι ήρθα κατά 99,9% σε επαφή με κρούσμα.
« PREV
NEXT »