ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

''Ψεκάστε με αγιασμό στόμα και χέρια για να μην κολλήσετε'' - Αμβρόσιος για τη μετάδοση του κορονοϊούΟ σεβασμιώτατος πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, κατά την Ακολουθία των Α΄Χαιρετισμών, στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο) την περασμένη Παρασκευή, ψεκάζοντας στον αέρα με αγιασμό αναφέρθηκε στο κορονοϊό και το τρόπο μετάδοσης του, υπογραμμίζοντας πως ο Αγιασμός, το ''αιώνιο φάρμακο'' μας προστατεύει από τον νέο ιό.

Δίνοντας οδηγίες στους πιστούς, ψέκαζε στον αέρα με αγιασμό δείχνοντας το τρόπο με τον οποίο ο αγιασμός θα λειτουργήσει ως προληπτικό μέτρο ενάντια στο κορονοϊό.

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο, ότι κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο μεγάλος Αγιασμός»


Δείτε το βίντεο με την επίμαχη ομιλία:

« PREV
NEXT »