ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ωμή ομολογία Τούρκου διακινητή: Τώρα χρεώνουμε μόνο 15 ευρώ για να τους περάσουμε απέναντι


Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η αποκαλυπτική μαρτυρία του Τούρκου διακινητή, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την ελληνική θέση για καθοδηγούμενη απόπειρα εισροής ανθρώπων. Η αποκάλυψη έγινε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail. 

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Ερντογάν την περασμένη εβδομάδα, η μεταφορά των μεταναστών προκειμένου να περάσουν προς την ελληνική πλευρά διευκολύνεται με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με τον τούρκο διακινητή, ο οποίος αυτοαποκαλείται Σεμίχ, η «ταρίφα» της μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς την ελληνική πλευρά έχει πέσει πολύ τα τελευταία 24ωρα. «Μας έχει επιτραπεί από την τουρκική πλευρά. Στο παρελθόν συνηθίζαμε να τους περνάμε απέναντι για 200 ή 300 ευρώ ανά άτομο αλλά πλέον το κάνουμε με 15 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τούρκος διακινητής.

Η μαρτυρία του «Σεμίχ» έρχεται να προστεθεί σε εκείνη ενός άλλου, λίγες ημέρες νωρίτερα, του Οζτζάν Καρλί, όπως ονομάζεται, λέει πως περιμένει φουσκωτά με μηχανές από την Κωνσταντινούπολη και μόλις φτάσουν «θα τους περάσουμε σιγά-σιγά απέναντι».

Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως έδωσε την άδεια για αυτό ο «αρχηγός», δηλαδή ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ παραδέχεται πως «τους μισούς στην Ευρώπη εγώ τους έστειλα».

Πηγή: cnn.gr

« PREV
NEXT »