ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Περιφερειάρχης Π. Νίκας: ''Ανησυχώ ότι δεν θα υπάρξει κατάλληλη εποπτεία στα παιδιά - οι καφετέριες ήταν γεμάτες σήμερα”''Το φετινό σχολικό και ακαδημαϊκό έτος δεν θα χαθεί'', όπως τονίστηκε από τους αρμόδιους φορείς καθώς λουκέτο μπήκε σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές δημόσιες και ιδιωτικές, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές για 15 μέρες λόγω της έξαρησς του κορονοϊού.

Θα πρέπει να δοθεί η απαραίτητη ευελιξία στους γονείς ώστε να ασκούν την αναγκαία εποπτεία στα παιδιά τους, καθώς η παραμονή στο σπίτι κρίνεται αναγκαία για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετέφερε προς τους μετασχόντες στη χθεσινή υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη τον έντονο προβληματισμό του για το μέτρο της αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.


“Μετέφερα τον έντονο προβληματισμό μου για το κλείσιμο των σχολείων, αν και υπάρχουν πολύ σοβαρά επιχειρήματα υπέρ του συγκεκριμένου μέτρου από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Παιδείας. Ανησυχώ ότι αν δεν υπάρξει κατάλληλη εποπτεία στα παιδιά θα έχουμε προβλήματα, οι καφετέριες λόγου χάριν ήταν γεμάτες σήμερα” σημείωσε ο Π. Νίκας, ο οποίος μετέφερε την σύσταση του πρωθυπουργού να “αποφευχθούν ενέργειες που οδηγούν σε πανικό”.
« PREV
NEXT »