ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Περιφέρεια: Δημιουργία κέντρων αιμοδοσίας εκτός των νοσοκομείωνΣύσκεψη πραγματοποιήσε η επιτελική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου το πρωί της Τετάρτης 18 Μαρτίου, στην Τρίπολη κατά την οποία αποφάσισε την αγορά όλων των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς επίσης και η αγορά isobox για να εγκατασταθούν όπου αυτά κρίνεται ότι είναι αναγκαία.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας σύσκεψης δόθηκαν από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα οδηγίες προς τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες -οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης- να οργανώσουν, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων Κέντρα Αιμοληψίας εκτός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Όπως τονίστηκε, μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες θα πρέπει να έχουν οργανώσει συσκέψεις όλων των φορέων της περιοχής τους προκειμένου να υπάρξει η προσφορά της αναγκαίας ποσότητας αίματος κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Τα εν λόγω Κέντρα Αιμοληψίας πρόκειται να οργανωθούν σε αίθουσες κεντρικών σχολείων, μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
« PREV
NEXT »