ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Παναρκαδικο Νοσοκομείο: Αναδιαρύθμιση κλινικών λόγω κορωνοϊού


Η παθολογική κλινική του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης εκκενώθηκε και είναι κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να δέχεται τα ύποπτα για κορονοΐο περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης ιατρικής περίθαλψης και νοσηλείας. 

Πιο αναλυτικά όταν ένας ασθενής μεταφέρεται στο Παναρκαδικό με παρόμοια συμπτώματα με αυτά του κορωνοϊού αρχικά θα γίνεται η απαραίτητη διαδικασία εξέτασης σε ασφαλές περιβάλλον από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Εφόσον κριθεί αναγκαία η νοσηλεία τότε θα μεταφερθεί στην κατάλληλα διαμορφωμένη, για αυτό το σκοπό, παθολογική κλινική, οπού θα παραμένει μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τέστ.
Αν ο ασθενής βγεί θετικός στον κορονοϊό τότε θα οδηγείται σε νοσοκομείο – σημείο αναφοράς. 

Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική σε «καραντίνα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη διενέργεια ακτινογραφίας στους συγκεκριμένους ασθενείς χρησιμοποιείται φορητός ακτινογράφος προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση τους εντός του νοσοκομείου. 

Επιπλέον οι ασθενείς που εμφανίζουν άλλα παθολογικά αίτια θα μεταφέρονται στην ορθοπεδική κλινική – η οποία εκκενώθηκε γι αυτό τον σκοπό – ενώ οι ασθενείς της ορθοπεδικής θα νοσηλεύονται στην χειρουργική. 

Με πληροφορίες από την www.drt915.gr
« PREV
NEXT »