ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Π.Νίκας: Ο Μάρτιος είναι κρίσιμος μήνας για τη χώρα μας - Δυσθεώρητα τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα λόγω Κορονοϊού


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ. που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Τετάρτη 11 Μαρτίου, αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στο σοβαρό θέμα της εξάπλωσης του κορονοϊού που πλήττει τη χώρα μας αλλά και ολόκληρη τη παγκόσμια κοινότητα.
“Ο Μάρτιος είναι ο κρίσιμος μήνας, προκειμένου να μη χαθεί ο έλεγχος που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει στη χώρα μας ως προς το θέμα του κορονοϊου, το οποίο προκαλεί δυσθεώρητα οικονομικά προβλήματα που τα ακολουθούν και κοινωνικά προβλήματα”, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της περιφέρειας, χθες το πρωί είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση των περιφερειαρχών της χώρας μας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. 

Κατάθεση στεφάνων προκειμένου να τιμήσει η χώρα μας την επέτειο της 25ης Μαρτίου αποφασίστηκε έπειτα από τη λήψη προληπτικών μέτρων που οφείλει να πάρει όλη η χώρα και όχι παρελάσεις ενόψει της ταχύτατης εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφασίστηκε μεταξύ των άλλων κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. 

Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, στην χθεσινή συνάντηση ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για τα μέχρι τώρα βήματα που έχουν γίνει από την πολιτεία στο θέμα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό.
« PREV
NEXT »