ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο ΚΟΑΤ έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ΕλλάδοςΕκπρόσωποι του ΚΟΑΤ συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ, τη Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, όπου συζητήθηκε η ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του υγρού στοιχείου καθώς και οι κοινοί προβληματισμοί που αντιμετωπίζουν οι φορείς. 


Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ΚΟΑΤ, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, η Πρόεδρος κα Καλαθά Χριστίνα και ο Τεχνικός Σύμβουλος κος Γεώργιος Σωτηρόπουλος.

Στη Γενική Συνέλευση, δόθηκε η ευκαιρία συζητήσεων με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κο Διαθεσόπουλο Δημήτρη και το Γενικό Γραμματέα κο Σαρακατσάνη Δημήτρη, καθώς και με εκπροσώπους άλλων Σωματείων και φορέων που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.

Στα θέματα συζητήσεων αναπτύχθηκαν κοινοί προβληματισμοί και τρόποι διαχείρισης ενώ στους κοινούς στόχους τίθεται η υποστήριξη και η ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του υγρού στοιχείου.

Από το Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Με ομόφωνες και συντριπτικές πλειοψηφίες, εγκρίθηκαν από τους εκπροσώπους 160 σωματείων που παραβρέθηκαν στη σημερινή (8/3) Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ, τα προτεινόμενα από το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ ενέκρινε ομόφωνα, τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το 2019, τον Ισολογισμό και την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την ίδια χρονιά, καθώς επίσης τους Κανονισμούς περί Ντόπινγκ, Εθνικών Ομάδων, Διαιτησίας και Μετεγγραφών.

Η Γενική Συνέλευση, με ομόφωνες και συντριπτικές πλειοψηφίες (το άρθρο 3 είχε μία ψήφο κατά και οι παράγραφοι 13 & 14 του άρθρου 14, τρεις), ενέκρινε και την τροποποίηση του Καταστατικού της ΚΟΕ, σε 19 από τα 32 συνολικά άρθρα του που εναρμονίστηκε έτσι με τις υφιστάμενες διατάξεις και τα Καταστατικά των Διεθνών Ομοσπονδιών (Fina, Len).

Με ομόφωνη τέλος απόφασή της η Γενική Συνέλευση, διέγραψε από τα μητρώα μελών της ΚΟΕ, 111 συνολικά σωματεία λόγω μακροχρόνιας μη ενεργούς δραστηριότητας τους.Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Ξεκάθαρο το μήνυμα»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, μίλησε για ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν οι εκπρόσωποι των 160 σωματείων που μετείχαν των εργασιών της: «Ήταν μια Γενική Συνέλευση μαζικότατη, με εκπροσώπους σωματείων από όλη την Ελλάδα, που έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, όπως καταγράφηκε από την συντριπτική εμπιστοσύνη που εξέφρασαν προς την Διοίκησή της.

Με ομόφωνες αποφάσεις της, εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, ο Ισολογισμός και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως επίσης και οι Κανονισμοί περί Ντόπινγκ, Εθνικών Ομάδων, Διαιτησίας και Μετεγγραφών.

Με την ίδια ομοθυμία και ομοφωνία, πλην των περιπτώσεων δύο ελαχίστων μειοψηφιών, με μία (1) και τρεις (3) ψήφους αντίστοιχα, εγκρίθηκαν και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του Καταστατικού μας, που εναρμονίζεται πλέον στις υφιστάμενες διατάξεις, αλλά και των Διεθνών μας Ομοσπονδιών».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑΤ


« PREV
NEXT »