ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο επικεφαλής του Facebook δώρισε 720.000 μάσκες στις ΗΠΑΣε κατάσταση ανάγκης και οι ΗΠΑ που έπειτα από τη πρωτόγνωρη εξάπλωση του νέου ιού σπεύδει να προμηθευτεί μάσκες για τη προστασία των πολιτών.
Αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια και ο επικεφαλής του Facebook Inc, Μαρκ Ζάκερμπεργκ ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι η εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης δώρισε από το αποθεματικό της για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες ώστε να παράσχει στους εργαζόμενους στον τομέα υγείας περισσότερο προστατευτικό εξοπλισμό. Μια κίνηση που αποσκοπεί στη προστασία των πολιτών.

«Για να βοηθήσει, το Facebook δώρισε από το αποθεματικό μας για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες που είχαμε αγοράσει σε περίπτωση που συνεχίζονταν οι πυρκαγιές», δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι η εταιρία εργάζεται επίσης για τον «εφοδιασμό με πολύ περισσότερες δωρεές».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται η ζήτηση για μάσκες προστασίας της αναπνοής λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, σκοπεύει να αγοράσει 500 εκατομμύρια μάσκες για τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα, δηλαδή τον εφοδιασμό του κράτους με φάρμακα και ιατρικές προμήθειες.
« PREV
NEXT »