ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης: Αναστέλλει τη λειτουργία του Κολυμβητήριου έως και τις 25 ΜαρτίουΤο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης με ανακοίνωση του γνωστοποιεί την αναστολή της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου για δύο εβδομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση:

   Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των άμεσων κινδύνων από την εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού (Sars-Cov-2), το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης προβαίνει σε μέτρα πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσής του.

   Συγκεκριμένα, εκτός από τη διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων - αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την ΚΥΑ: ΦΕΚ B 726 – 08.03.2020 που εκδόθηκε από τα αρμόδια Υπουργεία (ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΥΓΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) με θέμα «Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, της λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων και της λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)», το Ν.Π.Δ.Δ. αναστέλλει τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου για δύο εβδομάδες, από σήμερα ημέρα Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και τις 25 Μαρτίου 2020.

Μετά τη λήξη ισχύος των προληπτικών μέτρων, το Ν.Π.Δ.Δ. θα προβεί σε εκ νέου ενημέρωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 
του Δήμου Τρίπολης

Κούρος Ηλίας
« PREV
NEXT »