ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ν. Τσιαμούλος: Μεγάλη πιθανότητα το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα να λειτουργήσει εύρυθμα
Ο επικεφαλής της παράταξης ''Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα'', Ν. Τσιαμούλος με σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Υφυπουργό κα. Δόμνα Μιχαηλίδη στο Υπουργείο Εργασίας, όπου συζητήθηκε το φλέγον θέμα του Βοσυνιώτειου ιδρύματος αλλά και το μέλλον του.


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

  Δελτίο Τύπου
"Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα'' - Νίκος Τσιαμούλος

Κατόπιν πρωτοβουλίας του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Νίκου Τσιαμούλου, - στην οποία ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης ανταποκρίθηκε θετικά - πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στο Υπουργείο Εργασίας υπό την Υφυπουργό κα. Δόμνα Μιχαηλίδη και ειδικό συνεργάτη της.

Ο σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν η ανεύρεση λύσης στο φλέγον ζήτημα της επιβίωσης του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος, το οποίο επί σειρά ετών λειτουργούσε ως βρεφονηπιακός σταθμός. Το τελευταίο διάστημα λόγω οικονομικών προβλημάτων το Ίδρυμα έχει αναστείλει την λειτουργία του, και τα παιδιά που εξυπηρετούσε έχουν απορροφηθεί από άλλους σταθμούς του Δήμου Τρίπολης.

Ύστερα από πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία ήταν παρών και ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Σαμαρτζής, διαφάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα να συνεχίσει την λειτουργία του κατά τρόπο, πλέον, εύρυθμο. Η υφυπουργός δήλωσε ότι ενδιαφέρεται προσωπικά για μια άμεση και ριζική λύση του ζητήματος, ζητώντας να της αποστείλουμε συγκεκριμένα στοιχεία άμεσα για το Ίδρυμα, όπου και δεσμευτήκαμε για αυτό.

Από την πλευρά της η παράταξη μας «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» και ο επικεφαλής της, Νίκος Τσιαμούλος, τόνισαν πως βασικό μέλημα τους παραμένει η συνεργασία με την Δημοτική αρχή, αρχή την οποία στηρίζουμε από τη δημιουργία της παράταξής μας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, με την καταβολή της οφειλομένης μισθοδοσίας, την ασφάλιση των εργαζομένων, την εξόφληση όλων των οφειλών και προμηθευτών αλλά και την επαναφορά των μαθητών με συγκεκριμένες δράσεις στο Ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός, ότι νιώθουμε ηθική ικανοποίηση, που η πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξής μας, απέδωσε καρπούς, με σκοπό πάντα το κοινωνικό όφελος των πολιτών μας και κατ’ επέκταση την ομαλή κι εύρυθμη πλέον λειτουργία του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος, το οποίο θα βγει από το χείλος του γκρεμού έχοντας συνοδοιπόρο πλέον και την Υφυπουργό Εργασίας.


« PREV
NEXT »