ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μήνυση κατά Τσιαμούλου κατέθεσε Φιλοζωικός Σύλλογος ΤρίποληςΜήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση  εναντίον του Νίκου Τσιαμούλου κατέθεσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης. Επιπλέον κατηγόρησε τον κ Τσιαμούλο οτι με τα λεγομενα του δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους πολίτες της Τρίπολης και στα μέλη του Συλλόγου.


Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου στην σελίδα του στο Facebook: 

Χθες Παρασκευή 6/3/2020 κατέθεσε μήνυση στον κύριο Νικόλαο Τσιαμουλο του Παναγιώτη, για δυσφήμηση του συλλόγου και των μελών που τον απαρτίζουν καθώς με τα λεγόμενά του και τις χωρίς αποδείξεις συκοφαντίες του διαταράσσει τη σχέση του συλλόγου με τους πολίτες και με τους δήμους, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.

Έγιναν όλες οι προβλεπομενες διαδικασίες από πλευράς αστυνομίας και εισαγγελέως ορίζοντας τη διαδικασία του αυτοφώρου. Τώρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη.

Αυτό θα γινεται από εδώ και στο εξής σε όποιον προσπαθησει να βάλλει το έργο του συλλόγου κατηγορώντας τον με λόγια του αέρα αφήνοντας να πλανονται υποψίες που μας βαραίνουν τόσο σαν σύλλογο όσο και ατομικά με σκοπό τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.

« PREV
NEXT »