ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μπράβο στο επιμελητήριο Αρκαδίας για τα 7000 γάντια που προσφέρει στην ΑστυνομίαΤο επιμελητήριο Αρκαδίας και η διοίκηση του βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας προσφέροντας γάντια μιας χρήσης στους υπαλλήλους προκειμένου να εξασφαλίσουν τη προστασία τους αυτές τις δύσκολες μέρες που τα καθήκοντα τους είναι αυξημένα εν όψει της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση από το Επιμελητήριο:

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας λόγω μη επάρκειας υγειονομικού εξοπλισμού, προσφέρει 7.000 γάντια μιας χρήσης, που είναι ο μόνος υγειονομικός εξοπλισμός που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος άμεσα, προκειμένου να συμβάλει κατά το ελάχιστο στην στήριξη των αστυνομικών υπαλλήλων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και στις αυξημένες υποχρεώσεις τους λόγω των συνθηκών που επιβάλλονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.


Παρέμβαση στην αστυνομική διεύθυνση της Αρκαδίας 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρακολουθεί μαζί με όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στις κρίσιμες αυτές ώρες, η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί μας καλούνται για άλλη μια φορά να υπηρετήσουν με αυταπάρνηση την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας.
Γνωρίζουμε ότι οι ημέρες αυτές είναι δύσκολες για όλους και οι συνθήκες εξαιρετικά επισφαλείς. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιβαρύνονται με πολλαπλά καθήκοντα, μεταξύ των οποίων ο έλεγχος τήρησης των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί σε πολίτες και επιχειρήσεις λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, ταυτόχρονα με όλες τις άλλες καθημερινές αρμοδιότητές τους. Το κλείσιμο ενός μεγάλου μέρους των εμπορικών επιχειρήσεων, όμως, δημιουργεί νέα δεδομένα σε σχέση με τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας στο δημόσιο χώρο και πλέον οι προτεραιότητες εξ' ανάγκης είναι διαφορετικές, γι' αυτό σας παρακαλούμε, να εντάξετε στο νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό σας, κατά το δυνατόν, και τη φύλαξη των εμπορικών καταστημάτων, για όσο χρονικό διάστημα αυτά θα παραμένουν κλειστά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συνεχίσει την αδιάλειπτη και δημιουργική συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.
.
« PREV
NEXT »