ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μόλις 20 κλίνες στις ΜΕΘ διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου«Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός»

 Αυτό συνέστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη σύσκεψη φορέων της Π.Ε. Αργολίδας που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου στο Ναύπλιο.
Αντικείμενο συζήτησης στη εν λόγω σύσκεψη ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Περιφέρειας για το μείζονος σημασίας θέμα του κορωνοϊού.

Στη προαναφερθείσα σύσκεψη παρών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης  Γιάννης Μαλτέζος και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων με το συγκεκριμένο ζήτημα φορείς της Π.Ε., ο Π. Νίκας σημείωσε ότι “το πρόβλημα αυτό, όχι από τα χειρότερα που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με σύνεση”.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για για το γεγονός ότι “σε επίπεδο υποδομών η Περιφέρειά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς διαθέτει μόλις 20 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας”.
Παράλληλα, διατύπωσε την θέση ότι “είναι απαράδεκτο το γεγονός να μην μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων εκπρόσωπός της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδοτεί επεκτάσεις και επισκευές νοσοκομειακών μονάδων, την αγορά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού” για να προσθέσει, καταλήγοντας:

Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, η τοπική κοινωνία να μη μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων, και δεν στέκομαι στους κάθε είδους διοικητές που ελέγχεται ο τρόπος με τον οποίον διορίστηκαν. 

« PREV
NEXT »