ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μεγαλόπολη: Πως θα λειτουργήσει η αυριανή Λαική ΑγοράΑνακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης με την οποία ενημερώνει του πολίτες για τον τρόπο διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Επισυνάπτεται παρακάτω η σχετική ανακοίνωση.

Ανακοινώνεται ότι:

Αύριο, Παρασκευή 20/03/2020, στη Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης


Ο τομέας πώλησης Βιομηχανικών/Βιοτεχνικών προϊόντων, δηλαδή οι πάγκοι που τοποθετούνται εκτός του στεγάστρου, δε θα λειτουργήσει.

Ο τομέας πώλησης Διατροφικών Προϊόντων/Προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής, δηλαδή οι πάγκοι που τοποθετούνται εντός του στεγάστρου, θα λειτουργήσει κανονικά.

Για την προστασία των πωλητών και καταναλωτών, πρέπει

α) οι πάγκοι μεταξύ των πωλητών να βρίσκονται σε απόσταση δύο (2) μέτρων. Ο ενδιάμεσος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος από αντικείμενα

β) ΌΛΟΙ οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης

γ) ΌΛΟΙ οι πωλητές οφείλουν να τοποθετούν, σε εμφανές σημείο του πάγκου τους, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

δ) οι καταναλωτές να μη συνωστίζονται στους πάγκους και τους διαδρόμους της Λαϊκής Αγοράς, αλλά να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους.

Για τη λειτουργία της Λαϊκής αγοράς της Παρασκευής 27/03/2020 θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών

Δημήτριος Σιέμπος
« PREV
NEXT »