ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Με γραπτή άδεια και κατόπιν αίτησης οι Γάλλοι στους δρόμους


Τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη Γαλλία σκοπό έχουν να περιορίσουν τη διάδοση του κορονοϊού. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η ελεγχόμενη κυκλοφορία που θα εκτελείται πλέον με τη παροχή ειδικής αίτησης που θα παραχωρείται στους πολίτες.

Το Γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών είναι υπεύθυνο για τη διανομή της αίτησης που γίνεται διαδικτυακά αλλά και τον έλεγχο των μετακινήσεων.

Η αίτηση και τα στοιχεία που απαιτούνται για τη συμπλήρωση της:
Μετάφραση της αίτησης

Βεβαίωση μετακίνησης

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος κυρία ή κύριος

Ημερομηνία γέννησης

Διεύθυνση κατοικίας

Βεβαιώνω πως η μετακίνησή μου πραγματοποιείται για τον εξής λόγο (σημειώσετε χ στο τετραγωνάκι που ταιριάζει στον λόγο για τον οποίο θέλετε να μετακινηθείτε).

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του διατάγματος της 16ης Μαρτίου 2020 που προβλέπει τη ρύθμιση των μετακινήσεων στο πλαίσιο της μάχης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

- Μετακίνηση μεταξύ της κατοικίας και του επαγγελματικού χώρου από τη στιγμή που η παρουσία στον χώρο αυτόν δεν δύναται να αντικατασταθεί με την οργάνωση τηλεργασίας.

- Μετακίνηση προκειμένου να πραγματοποιηθούν αγορές για είδη πρώτης ανάγκης σε χώρους στους οποίους επιτρέπεται αυτή τη διαδικασία (κατάλογος της κυβέρνησης)

- Μετακίνηση για λόγους υγείας

- Μετακίνηση για λόγους οικογενειακούς ύψιστης ανάγκης όπως βοήθεια σε ευάλωτα άτομα ή φύλαξη παιδιών.

- Πολύ σύντομες μετακινήσεις σε μικρή απόσταση από την κατοικία που έχουν σχέση με αθλητική δραστηριότητα ατομικής φύσεως στην οποία δεν περιλαμβάνεται καμία συλλογική αθλητική δραστηριότητα. Επίσης αφορά την ικανοποίηση των αναγκών των κατοικίδιων ζώων.

Τόπος κατοικίας και ημερομηνία
« PREV
NEXT »