ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λαϊκή Συσπείρωση: Τώρα μέτρα για τον Κορονοϊό - Πρόταση για συζήτηση στο ΠΕ.ΣΥΗ παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης με σχετική ανακοίνωση της, ζητά να έρθει σε συζήτηση προ Ημερήσιας Διάταξης ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την εξελισσόμενη επιδημία του κορονοϊού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Δεν αρκούν οι συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΠΕ, τα λόγια εφησυχασμού και η ωραιοποίηση της κατάστασης.

Είμαστε μπροστά σε μια εξελισσόμενη επιδημία και χρειάζονται άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες, πρώτα και κύρια από την κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, όταν δεν υπάρχει νοσοκομείο αναφοράς, όταν είναι διαθέσιμα μόνο 20-25 κρεβάτια σε ΜΕΘ, όταν δεν υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι αρνητικής πίεσης, όταν τα νοσοκομεία λειτουργούν με το 50% του προσωπικού, με ιδιαίτερες ελλείψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Χρειάζεται επειγόντως στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Μαρτίου, προ Ημερήσιας Διάταξης, πέρα από την ενημέρωση να συζητηθούν και να αποφασιστούν άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης,
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Γόντικας Νίκος
Κελάρης Γιάννης 
« PREV
NEXT »