ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Και η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού - Αναστολή της λειτουργίας των κατηχητικών


Συμμεριζόμενοι τις νέες εξελίξεις γύρω από το θέμα του κορονοϊού αλλά και τη ταχύτητα με την οποία εξαπλώνεται παγκοσμίως, η εκκλησία λαμβάνει κάποια μέτρα με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του ιού. Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ανακοινώνει τα εξής:

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ανακοινώνει στο Θεοφιλές ποίμνιο της, ότι τα κατηχητικά σχολεία όλων των βαθμίδων της Ιεράς Μητροπόλεως, οι Ενοριακές Συνάξεις Μελέτης Αγίας Γραφής, οι Συνάξεις Νέων και τα παντός είδους εκκλησιαστικά Σεμινάρια, διακόπτουν τις εργασίες τους, λόγω των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, την Δευτέρα 23η Μαρτίου 2020, για την εορτή της 25ης Μαρτίου.

Η Επίσημη Ανακοίνωση:

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Μαντινείας καί Κυνουρίας ἀνακοινώνει στό Θεοφιλές ποίμνιό της, ὅτι τά Κατηχητικά Σχολεῖα ὅλων τῶν βαθμίδων τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, οἱ Ἐνοριακές Συνάξεις Μελέτης Ἁγίας Γραφῆς, οἱ Συνάξεις Νέων καί τά παντός εἴδους ἐκκλησιαστικά Σεμινάρια διακόπτουν τίς ἐργασίες τους, λόγῳ τῶν μέτρων γιά τήν ἀποτροπή τῆς ἐξαπλώσεως τοῦ κορωνοϊοῦ.

Ἐπίσης, δέν θά πραγματοποιηθεῖ ἡ προγραμματισμένη ἐκδήλωσις τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως τήν Δευτέρα 23η Μαρτίου 2020, γιά τήν ἑορτή τῆς 25ης Μαρτίου.

« PREV
NEXT »