ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κ. Τζιούμης: Mέτρα για τη προστασία και τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόληςΣυνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα, 04/03/2020, το μεσημέρι ώρα 13.30 μ.μ ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Κώστας Τζιούμης στο Δημαρχείο της Τρίπολης που βρίσκεται στην οδό Λαγοπάτη. Σκοπός ήταν να ενημερωθούμε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία και στήριξη των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της πόλης. 


Όπως κάθε δήμος, έτσι και ο δικός μας προσπαθεί να είναι δίπλα στους δημότες, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και φυσικά τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες και τους εμπόρους, οι οποίοι αποτελούν μια επαγγελματική/κοινωνική ομάδα στο δήμο μας, τόνισε ο κ. δήμαρχος. 

Και συνέχισε:

Ως νέα δημοτική αρχή αλλά και ως δήμος Τρίπολης προσπαθούμε να λάβουμε κάποια μέτρα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων αλλά και δυνατοτήτων που έχουμε, λόγω των προβλημάτων που όλοι αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν στην ντόπια αγορά, υπογράμμισε.
Ο δήμος δεν είναι ούτε Υπουργείο Οικονομικών, ούτε Υπουργείο Ανάπτυξης για να παίρνει μέτρα στήριξης, αλλά ούτε είναι και φορέας που σχετίζεται άμεσα με τους επαγγελματίες. Εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων και στο πλαίσιο στήριξης όλων των δημοτών έχουμε ήδη πάρει κάποια μέτρα το τελευταίο διάστημα, είπε ο κ. Τζίουμης.


Ακολουθεί το βίντεο με όλη την συνέντευξη τύπου:

« PREV
NEXT »