ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ιστοσελίδα σου δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Από την ημέρα που ο κορονοϊός έγινε γνωστός παγκοσμίως, έχουμε δει απίστευτα περιστατικά να διαδραματίζονται στα σούπερ μάρκετ. Κάποια από αυτά έχουν να κάνουν ακόμα για ένα χαρτί υγείας! Μεγάλη μερίδα πολιτών έσπευσε στα σούπερ μάρκετ για να πάρει προμήθειες με τα αντισηπτικά, τα μαντηλάκια και τα οινοπνεύματα να κρατούν τα σκήπτρα στη κατανάλωση.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει μεγάλη ποσότητα χαρτιού σπίτι τους, υπό το φόβο η καραντίνα να διαρκέσει πολύ. Δεν ήταν λίγες οι εικόνες που είδαμε αυτές τις μέρες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να δείχνουν συμπολίτες μας, να φορτώνουν καρότσια χαρτιά υγείας.

Πλέον το χαρτί υγείας σε πολλές χώρες που έχουν «χτυπηθεί» από τον COVID-19, είναι δυσεύρετο και αυτό δημιουργεί ένα απλό ερώτημα: αυτοί που έχουν πάρει… άπειρα πακέτα, έκαναν καλά; Μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί και πήραν τεράστια ποσότητα χωρίς λόγο;

Στα παράδοξα των ημερών ανήκει και μια ιστοσελίδα που σου δείχνει με απλό και χιουμοριστικό τρόπο πόσο ακριβώς χαρτί χρειάζεσαι για να μη σε πιάνει πανικός.

Το link της ιστοσελίδας: https://howmuchtoiletpaper.com/

Δημιουργοί της, είναι ο φοιτητής προγραμματισμού, Ben Sassoon και ο γραφίστας Sam Harris από τον Λονδίνο.Στην ιστοσελίδα αυτή, βάζοντας απλά μερικά στοιχεία, μπορείτε να μάθετε πόσα ρολά θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και έτσι να μην γεμίσετε το σπίτι σας, αλλά πάνω από όλα, να υπάρχει διαθεσιμότητα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο site τους, ο μέσος όρος αυτή τη στιγμή, έχει σπίτι του 500% παραπάνω χαρτί υγείας, από ότι θα χρειαστεί πραγματικά στην καραντίνα!Καταναλώστε με προσοχή και σκεφτείτε και το συμπολίτη σας!!


« PREV
NEXT »