ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γ. Καμπύλης :Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που πλήττονται από τη πρωτόγνωρη έξαρση του κορονοϊού, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας ζητά την πλήρη απαλλαγή των επαγγελματιών από τα τέλη, ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις αυτό το διάστημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στηρίζουμε έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού. Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με έκτακτα θέματα, εκτός ημερήσιας διάταξης εισηγούμαστε:
1. Την πλήρη απαλλαγή από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

2. Την πλήρη απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη, ενιαίο τέλος καθαριότητας και φωτισμού, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

Στην περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί τα ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής θα γίνει συμψηφισμός με μελλοντικές απαιτήσεις τελών.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να αποτρέψουμε και να περιορίσουμε στο μέγιστο τη διασπορά του κορωνοϊού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά πάντα δίπλα στους πολίτες μας.Με εκτίμηση,
Γραφείο Δημάρχου

Άστρος Κυνουρίας
Τηλ.: 27553 60101 – 102
« PREV
NEXT »