ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Φιλοζωικός Τρίπολης: Κύριε Παυλή...Σόδα και καλή χώνεψηΜε ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης απάντησε στην παράταξη Παυλή «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μόρια» κατηγορώντας τη μάλιστα ότι βρίσκεται σε παράκρουση. 

 Αναλυτικά η αναρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η παράταξη του κυρίου Παυλή σε παράκρουση για ακόμα μια φορά!!!για ποιο πράγμα μας κατηγορεί; για αυτοκίνητα εθελοντών του συλλόγου που ήταν επί ποδός μαζί με την ομάδα περισυλλογής των κτηνιάτρων που έκαναν τις δωρεάν στειρώσεις στην πόλη μας; γιατί μαζεύαμε μαζί με το συνεργείο αυτό, σαν τρελοί όσο πιο πολλά αδέσποτα μπορέσαμε να πιασουμε; ας μας πουν.

Δεν ήρθε ούτε ένας να δει τι έγινε το διήμερο της δράσης, τον κόπο και το τρέξιμο. Ούτε ένας.
Μας καλεί να απαντήσουμε στις κατηγορίες του....Δεν είμαστε υπόλογοι στους πολίτες...είμαστε οι πολίτες.

Αυτοί πρέπει να απολογηθούν στους πολιτες με επισημα έγγραφα για τα πεπραγμένα των 5 χρόνων τους στο θέμα των αδέσποτων.
Τα παχιά λόγια ανήκουν στην παράταξή τους και στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ευτυχώς όμως δεύτερη φορά δεν είχε....

Αυτοαναιρουνται και χάνουν κάθε αξιοπρέπεια με τις δηλώσεις τους και ζητούν αποδείξεις....εδώ είναι....

Εν κατακλείδι για εμάς δεν αλλάζει κάτι, αυτό που κάναμε συνεχίζουμε να το κάνουμε και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν πράγματα προκειμένου να δυσκολεψουν όσους θέλουν να προσφέρουν βοήθεια στο θέμα των αδέσποτων αφιλοκερδώς για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και την απραξία τους.

Οι φωτογραφίες αφορούν σε δηλώσεις του τότε αντιδημάρχου κύριου Σταματοπουλου για το κόστος του κάθε αδέσποτου, τη μίσθωση του παρανομου χώρου της Περθωρι προς 1300 € το μήνα που πληρώναμε όλοι μας και είναι στην διαύγεια καθώς το σχετικό έγγραφο του σφραγισματος του χώρου αυτού από την κτηνιατρική Υπηρεσία....σόδα λοιπόν και καλή χώνεψη!!!
« PREV
NEXT »