ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συγχαίρει το Σύλλογο ΚαφεΕστιατόρων για την συνδρομή του στον ΈβροΣυγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την οποία ευχαριστεί το  Σύλλογο ΚαφεΕστιατόρων Αρκαδίας για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στον Έβρο. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο ΚαφεΕστιατόρων Αρκαδίας για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα είδη και εφόδια για τους ανθρώπους – συνάδελφούς τους - που βρίσκονται και κάνουν αγώνα στα σύνορα της χώρας μας αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Είναι γεγονός πως μέσα από τη συμβολή τους αυτή, δίνουν μαζί και ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς έναν πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Προσφορά, ανιδιοτέλεια, συμβολή, συμπαράσταση,  αλληλεγγύη είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που ο κάθε εθελοντής έχει ως πρώτη προτεραιότητα στο λεξιλόγιό του. Η κίνησή σας ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές.

Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

« PREV
NEXT »