ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δ. Τρίπολης: Επανάληψη απολυμάνσεων για προληπτικούς λόγους


Ο Δήμος Τρίπολης θεωρεί υποχρέωσή του και προσπαθεί διαρκώς να είναι δίπλα στους δημότες, κάνοντας ό,τι μπορεί  ώστε να συνδράμει στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, και σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ληφθεί τις προηγούμενες ημέρες, αποφασίσθηκαν τα εξής :


  • Θα επαναληφθούν προληπτικές απολυμάνσεις σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (πλατείες, πεζόδρομους κλπ) ,τις επόμενες ημέρες και τις βραδινές ώρες όταν δεν θα κυκλοφορούν πεζοί.


  • Θα γίνεται καθημερινά, πριν την έναρξη της βάρδιας, απολύμανση των απορριμματοφόρων και των υπολοίπων μηχανημάτων του δήμου.


  • Θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένος καθαρισμός των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων αυτές τις μέρες που είναι κλειστά, και πριν ανοίξουν, θα γίνει ξανά προληπτική απολύμανση.

  • Ο δήμαρχος έχει αποφασίσει να προτείνει στην οικονομική επιτροπή, για τους επαγγελματίες και ιδιαίτερα τα καταστήματα υγειονομικού καταστήματος, να απαλλαχθούν για δύο μήνες από τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων λόγω της διακοπής της λειτουργίας τους.

Πρόθεσή μας είναι η μείωση των δημοτικών τελών για όλους του επαγγελματίες, ει δυνατόν για όλους τους δημότες μας, εφόσον το νοικοκύρεμα, των οικονομικών του Δήμου επιτρέψει.Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης
« PREV
NEXT »