ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δ. Βόρειας Κυνουρίας: Εκτεταμένες προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους (εικόνες)


Ξεκίνησε σήμερα η εκτεταμένη προληπτική απολύμανση, από το τμήμα καθαριότητας του Δήμου μας, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σημεία συνάθροισης πολιτών όπως πλατείες, παγκάκια, πεζοδρόμια και πάρκα, ανακοινώνει σε ανάρτηση του στα social media ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας Γ. Καμπύλης.
Παράλληλα έγινε απολύμανση, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου μας (Δασαρχείο, Λιμεναρχείο, Φορέας Διαχείρισης, Πυροσβεστική και Αστυνομία) και επαναληπτική απολύμανση σε όλα τα Δημοτικά κτίρια. Αύριο συνεχίζουμε με πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων.
Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία όλων μας, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε ωριμότητα και κυρίως υπευθυνότητα. Η ατομική ευθύνη όλων μας είναι σημαντική για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνθήκες.
Παραμένουμε ψύχραιμοι, σεβόμαστε και πειθαρχούμε στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.


Γιώργος Καμπύλης
« PREV
NEXT »