ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δ. Β. Κυνουρίας: Αναστέλλεται η λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. και του ΚΔΒΜ του Δήμου ενόψει κορονοϊούΜε ανάρτηση του στα social media ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γ. Καμπύλης, ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.), του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α.) και των μαθημάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου για τις επόμενες 14 ημέρες.

Παρακάτω, η ανάρτηση του:

Σε συνέχεια έκδοσης της κοινής Υπουργικής Απόφασης Αρ. Φύλλου 783, Τεύχος Β, 10-03-2020 και σύμφωνα με το άρθρο 1 αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 10.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19:

1. Όλων των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, πλην των διοικητικών λειτουργιών και υπηρεσιών αυτών.

2. Όλων των σχολικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίων και λοιπών πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας, ως εξής: α) των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, β) της λειτουργίας των βιβλιοθηκών, των αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, των αναγνωστηρίων, των εστιατορίων και κυλικείων, των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν γένει κάθε χώρου συνάθροισης κοινού στις ανωτέρω δομές και γ) των τελετών, ημερίδων, συνεδρίων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Από την ως άνω προσωρινή απαγόρευση εξαιρούνται: α) οι διοικητικές λειτουργίες και υπηρεσίες, καθώς και, κατά περίπτωση, β) οι ερευνητικές δραστηριότητες, γ) η λειτουργία των Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας και δ) η λειτουργία των εστιών στέγασης.
Ως εκ τούτου αναστέλλεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.), του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α.) και των μαθημάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας για τις επόμενες 14 ημέρες.
Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου.
Προστατευόμαστε από τον κορωνοϊό. Δεν φοβόμαστε. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Οφείλουμε να ενεργήσουμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.
Γιώργος Καμπύλης
« PREV
NEXT »