ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΑΧΕΠΑ: Θρίλερ με τη σορό του 53χρονου που πέθανε από κοροναϊό
Τραγικές στιγμές βιώνει η οικογένεια του 53χρονου από τη Σιάτιστα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από τον θανατηφόρο κοροναϊό. 

Το γραφείο κηδειών πήγε να παραλάβει την Τρίτη το απόγευμα το πτώμα του θανόντος από το ΑΧΕΠΑ, αλλά η νοσηλεύτρια βάρδιας στη ΜΕΘ δεν επέτρεψε την παραλαβή του, γιατί δεν υπήρχε εξουσιοδότηση από συγγενείς πρώτου βαθμού. Οι συγγενείς του ως γνωστόν βρίσκονται σε καραντίνα, τόσο ο αδελφός του όσο και η μάνα του.

Ο νόμος επιτρέπει την παραλαβή του πτώματος είτε με την φυσική παρουσία συγγενή πρώτου βαθμού είτε με εξουσιοδότηση. Παρότι έγιναν προσπάθειες για να δοθεί στο νοσοκομείο ηλεκτρονική εξουσιοδότηση κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από το ΑΧΕΠΑ όπως αναφέρει το prlogos.gr.

Κατόπιν έγινε παρέμβαση της γιατρού του ΑΧΕΠΑ, η οποία επικοινωνεί με τον ΕΟΔΥ και ενημέρωσε τον αδελφό του θανόντος ότι θα βρεθεί τρόπος να παρθεί το γνήσιο της υπογραφής του. Αστυνομικοί από το τμήμα κατέφθασαν μετά από ώρα στο σπίτι του με στολές και γάντια και πήραν τελικά το γνήσιο δίνοντας τη εξουσιοδότηση στο γραφείο κηδειών, το οποίο και θα παραλάβει την Τετάρτη το πτώμα.

Στο μεταξύ η αδελφή του και ο γαμπρός του από την Εράτυρα περίμεναν στην εκκλησία αναμένοντας τη σορό, η οποία ποτέ δεν έφτασε.
« PREV
NEXT »