ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Άστρος: Μετρά προστασίας κατά την λειτουργία της λαϊκής αγοράς


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στο Άστρος στα πλαίσια των μέτρων προστασίας της Δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό. 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση: 

Αναφορικά με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς στο Άστρος, ενόψει των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει υποδείξει η πολιτεία επισημαίνεται και από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας η προσοχή στα ακόλουθα:
1. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών στις λαϊκές αγορές είναι τα 2 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό - ελεύθερο από αντικείμενα.

2. Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης,

3. Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα,

4. Οι πολίτες που προσέρχονται στην Λαϊκή να αποφεύγουν να έρχονται σε κοντινή επαφή ο ένας με τον άλλο, και να αποφεύγουν τον συνωστισμό στους πάγκους.

5. Τα άτομα μεγάλης ηλικίας σκόπιμο είναι να αποφύγουν την επίσκεψη στην λαϊκή αγορά και να παραμείνουν στο σπίτι τους.
« PREV
NEXT »