ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Απίστευτα κι όμως... Ελληνικά: Ξεχύθηκαν στις αγορές παρά τις απαγορεύσεις για βαφές μαλλιώνΣε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το κανάλι ΣΚΑΙ φαίνεται πως οι καταναλωτές μυαλό δε βάζουν μιας και ξεχύθηκαν στις αγορές περιμένοντας υπομονετικά στις ουρές για να προμηθευτούν βαφές μαλλιών και... καταψύκτες!!

Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί της χθεσινής μέρας σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, καθώς από σήμερα Τετάρτη, 18.03.2020 κλείνουν βάση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού που γνωρίζει ταχύτατη διάδοση σε ολόκληρη την επικράτεια.

 Στις ουρές ήταν κυρίως γυναίκες, με την πλειονότητα να αγοράζει βαφές μαλλιών. «Ήρθαμε να πάρουμε βαφές, κάποια βασικά πράγματα που δε θα μπορούμε να τα βρούμε σε σούπερ μάρκετ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μια γυναίκα. 

Διαφωνίες υπήρξαν στις ουρές καθώς κάποιες καταναλώτριες υποστήριζαν πως η αγορά βαφής μαλλιών μπορεί να γίνει και από τα σούπερ μάρκετ τα οποία παραμένουν ανοιχτά με διευρυμένο ωράριο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έσπευσαν να αγοράσουν και καταψύκτες αρκετοί πολίτες για να φυλάξουν αποθέματα σε περίπτωση που εξαντληθούν, αψηφώντας τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης πως η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα στα αποθέματα της καθώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αδειάσουν τα ράφια.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο θέλω να είμαι έτοιμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας νεαρός στο ΣΚΑΪ. 

Σημειώνεται ότι, οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. θα αυξηθούν για να αποτραπούν διαρρήξεις καταστημάτων.

« PREV
NEXT »