ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Α. Χριστογιαννόπουλος: Το ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου προς όλους τους φορείς & χορηγούς του αναβληθέντος Καρναβαλιού


Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Α. Χριστογιαννόπουλος, με ευχαριστήριο μήνυμα του που αναρτήθηκε στη σελίδα του δήμου ευχαριστεί όλους τους φορείς και τους χορηγούς που εργάστηκαν με μεράκι για τη προετοιμασία του 25ου καρναβαλιού Μεγαλόπολης και των επιμέρους καρναβαλικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί, οι οποίες αναβλήθηκαν έπειτα από τη Κ.Υ.Α. 13776/27.02.2020 του εξέδωσε αιφνιδιαστικά το Υπουργείο Υγείας λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου:

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συλλογικότητες, τα σχολεία, τα πολιτιστικά σωματεία, τους χορευτικούς ομίλους, τους αθλητικούς συλλόγους, τους φορείς και τα καταστήματα της πόλης μας, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας και στήριξαν την προσπάθεια για τη διεξαγωγή του 25ου καρναβαλιού Μεγαλόπολης και των επιμέρους καρναβαλικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.

Στις εκδηλώσεις αυτές εργάστηκαν τόσο το προσωπικό του δήμου, όσο και μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας με ζήλο, φαντασία και μεθοδικότητα. Θα παρακολουθούσαμε αναβίωση παλαιότερων δρώμενων της Αποκριάς που είχαν ετοιμάσει τα παιδία μας με την καθοδήγηση της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, χορούς από τον Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης (και όχι μόνο) , εδέσματα από το προσωπικό του ΚΑΠΗ και των συλλόγων ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΜΑΛΛΩΤΑ, ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς και του ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από την Αγία Θεοδώρα. Η Αποκριά θα κορυφωνόταν με την παρέλαση των Καρναβαλικών πληρωμάτων της Κυριακής 1η Μαρτίου.

Δυστυχώς οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν απρόσμενα με την Κ.Υ.Α. 13776/27.02.2020 του εξέδωσε αιφνιδιαστικά το Υπουργείο Υγείας. Η δημόσια Υγεία είναι πρώτιστο καθήκον για όλους μας.

Μέρος των χορηγιών χρησιμοποιήθηκε για την αγορά υλικών που θα χρησιμοποιούσαμε στις εκδηλώσεις. Οι υπόλοιπες χορηγίες θα χρησιμοποιηθούν στις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας και είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων.

Τέλος θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, τα άτομα που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας και το ΚΔΑΠ Μεγαλόπολης. Επίσης τους Αναγνώστου Ευστάθιο, Αλεβίζο Παναγιώτη (Καφενείο Μεγαλόπολης), Δημητρακοπούλου Γεωργία (Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεγαλόπολης), Δημητρίου Νικόλαο, Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης, Σπανού Θεοδώρα, Αθλητικό σύλλογο ΝΙΚΗ, Κόκκοτα Διονύση, Πεζούλα Νικόλαο, Στριγγλή Σωτήριο, για την συνεργασία που μας παρείχαν.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή, με την ευχή του χρόνου όχι μόνο να διοργανώσουμε αλλά και να χαρούμε το Καρναβάλι.

*Οι χορηγοί αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης.« PREV
NEXT »