ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Β. Γιαννακούρας | Οι ευχές σας βάλσαμο και διέξοδος από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας και ειδικά εμείς οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικόΤο ''ευχαριστώ'' του πρώην αντιπεριφερειάρχη, Βαγγέλη Γιαννακούρα για τις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική του εορτή και το μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης που στέλνει σε όλους με αφορμή την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το μήνυμα του, όπως το ανάρτησε στα social media:
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς τους χιλιάδες φίλους και συμπατριώτες, που μου δείξατε για μία ακόμα φορά την αγάπη σας με κάθε τρόπο επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, είτε μέσω μηνυμάτων στο τηλέφωνο και στο facebook. 

Για μένα οι θερμές ευχές σας ήταν ένα βάλσαμο και μία διέξοδος από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας και ειδικά εμείς οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αυτή τη στιγμή είμαστε στην πρώτη γραμμή εναντίον του αόρατου αυτού εχθρού που έχει αναστατώσει τη ζωή μας.

Τώρα μας χρειάζεται πιο πολύ η Πατρίδα και η Ελληνική Κοινωνία και είμαστε παρόντες, πιστοί στον όρκο που έχουμε δώσει.

Είναι γεγονός πως μέσα από τις δυσκολίες οι άνθρωποι δυναμώνουν και ας δούμε την δυσκολία αυτή σαν μία ευκαιρία να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο αλληλέγγυοι, πιο ανθρώπινοι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί , του χρόνου, το 2021, τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ελπίζοντας πως η ανθρωπότητα δεν θα ξαναζήσει ούτε πολέμους αλλά ούτε και άλλες υγειονομικές κρίσεις.

Του χρόνου , η 25η Μαρτίου, να μην είναι διπλή γιορτή, αλλά τριπλή, γιορτάζοντας μαζί με την εορτή της Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού και τη λύτρωση της ανθρωπότητας από τον εχθρό που την απειλεί σήμερα.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την ψυχή μου!
« PREV
NEXT »