ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Βόρεια Κυνουρία: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου (βίντεο, εικόνες)

Αθρόα η συμμετοχή του κόσμου σήμερα στο ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: ''Γευσιγνωσία Ελαιολάδου & Ορθές Πρακτικές Διαχείρισης του'' που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμης ''Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη'', στο Άστρος, στις 4 μ.μ.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και εισηγητή τον κ. Κουτέλα Γ. (Γευσιγνώστης Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς) μύησαν το κοινό που παρευρέθηκε στο σεμινάριο, στα μυστικά της ελιάς αλλά και τις γενικές αρχές γευσιγνωσίας.

Η θεματολογία εστίασε στις βασικές αρχές γευσιγνωσίας και τα οργανοληπτικά προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διαχείριση του ελαιόκαρπου. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε γευστική δοκιμή που αφορούσε δείγματα ποικιλιών της Πελοποννήσου αλλά και να ενημερωθούν πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και τα προβλήματα στις διεθνείς αγορές.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας κος Τρουπής Ι. και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Σύριος Α.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλη Γ., του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρουπή Ι. και του εισηγητή του σεμιναρίου, Κουτέλα Γ. στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί:Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:


« PREV
NEXT »