ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ Βόρειας Κυνουρίας (θέματα)Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). 

Στο σημερινό συμβούλιο θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010, μεταξύ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την πράξη «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και σύνδεσή της με υφιστάμενα υδροληπτικά έργα & υφιστάμενα δίκτυα διανομής στους οικισμούς Άστρους, Παραλίου Άστρους, Κάτω Βέρβαινων & Ξηροπήγαδου». 
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αναγνωστάκου/Χατζηγιάννη Χριστίνα – Πρόεδρος ΔΕΥΑ 

2. Εξέταση αίτησης του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου, σχετικά με την παραχώρηση Δημοτικού χώρου για την στέγαση των γραφείων του – σύσταση χρησιδανείου.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης - Αντιδήμαρχος 

3. Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 41/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, σχετικά με την παραχώρηση του Κοινοτικού Γραφείου Πραστού – σύσταση νέου χρησιδανείου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης - Αντιδήμαρχος 

4. Εκμίσθωση χώρου της κεντρικής πλατείας Αγίου Ανδρέα, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. 
 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης - Αντιδήμαρχος 

5. Καθορισμός αποζημίωσης Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΒΚ 

6. Επικύρωση της υπ’ αριθμό 1/2020 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. 
 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Δ.Σ. 

7. Εξέταση αιτήματος του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας, σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου στέγασης. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Δ.Σ. 

8. Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 231/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αρφάνης Αλέξιος – Εντεταλμένος Δ.Σ.

 9. Λήψη απόφασης για την επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα Άστρους, για τη διενέργεια καρναβαλικών εκδηλώσεων. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΒΚ 

10. Έγκριση της απόφασης με αριθμό 5/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Κοινότητας Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γαρδικιώτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος/Πρόεδρος Ε.Π.Ζ 

11. Έγκριση της απόφασης με αριθμό 7/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την τοποθέτηση πινάκων ανακοινώσεων σε κοινόχρηστους χώρους της Κοινότητας Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γαρδικιώτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος/Πρόεδρος Ε.Π.Ζ

 12. Έγκριση της απόφασης με αριθμό 6/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί διατήρησης των θέσεων των δύο κενωθέντων περιπτέρων στην Κεντρική πλατεία (Ματθαίου) του Άστρους και απομάκρυνσης της υφιστάμενης εγκατάστασης ενός εκ των δύο. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γαρδικιώτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος/Πρόεδρος Ε.Π.Ζ 
« PREV
NEXT »