ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρωτιά για την Ντίνα Χρυσικού του ΚΟΑΤ στην Θεσσαλονίκη Ο ΚΟΑΤ με τους αθλητές μας να κολυμπούν στον υγρό στίβο στο βορρά και στο νότο -  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών

Στον δεύτερο κύκλο που διεξάγονται οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης αυτό το τριήμερο 06-07 και 08 /02 με τις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α - Β, Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων ΙΙ Βόρειας Ελλάδος, κολυμπούν στη Θεσσαλονίκη με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, οι αθλητές μας Παναγιώτης Μητσόπουλος και  Ντίνα Χρυσικού.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις των αθλητών μας με τεράστια επιτυχία να καταγράφεται από την επίδοση της αθλήτριάς μας Ντίνας Χρυσικού, η οποία διακρίθηκε με πρωτιά στα 100 μέτρα πρόσθιο στον υγρό στίβο του κολυμβητηρίου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Θεσσαλονίκης.

Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας και ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική συνεργασία τους παράγοντες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του ΚΟΑΤ και των αθλητών μας. 

Στο ΟΑΚΑ για τη Νότια Ελλάδα, αυτό το τριήμερο θα κολυμπήσουν οι αθλητές μας Κορομηλάς Περικλής και Μανωλόπουλος Δημήτρης, ενώ με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί η αθλήτριά μας Ισιδώρα Μεϊδάνη.

Το ΔΣ εύχεται επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και ευχαριστούμε θερμά την αρχιπροπονήτρια Κωστούλα Οικονόμου και τους γονείς των αθλητών μας για την υψηλή συνεργασία σε όλο αυτό το εγχείρημα αθλητικής δράσης. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

H Πρόεδρος       Η Έφορος Κολύμβησης ΚΟΑΤ 

Καλαθά Χριστίνα                               Τζένη Λούτου – Κορομηλά 
« PREV
NEXT »