ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρώτη γυναίκα πρόεδρο για το Σύλλογο Αρκάδων «Γέρος του Μωριά»ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γενική συνέλευση του ιστορικού Συλλόγου Αρκάδων «Γέρος του Μωριά», η οποία συνήλθε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στο Αρκαδικό Σπίτι στην Αστόρια, ενέκρινε τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και εξέλεξε για πρώτη φορά πρόεδρο γυναίκα και συγκεκριμένα την μέχρι πρότινος γενική γραμματέα του Συλλόγου Ευαγγελία Λαμπροπούλου – Σαράφογλου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή των μελών του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου και μεγάλης παρουσίας νέων και νεανίδων.

Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από τους: Ευαγγελία Λαμπροπούλου Σαράφογλου, πρόεδρο, Νίκο Πασσιά, 1ο αντιπρόεδρο, Δημήτρη Φίλιο, 2ο αντιπρόεδρο, Ελένη Κατσιμάλη, 3η αντιπρόεδρο και υπεύθυνη της Επιτροπής Νεολαίας, Γκλόρια Κατσιμάλη, γενική γραμματέας και Χρήστο Βουρνά, ταμία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων “Γέρος του Μωριά”. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Συλλόγου.Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Απόστολος Λαγός (chairman), Γεράσιμος Μπαγιώργος, Αγγελική Βουρνά, Ιωάννης Σιόλας, Ιωάννης Ταμπάκης, Γεώργιος Κανελόπουλος και Ελένη Σαράφογλου (τακτικοί) και Μαριάντζελα Κεφάλα, Γεώργιος Σταυρόπουλος και Δημήτρης Μπουγιούκος (αναπληρωματικοί)

Το συμβούλιο των επιτρόπων πλαισιώνεται από τους: Γεράσιμο Μπαγιώργο (chairman), Παναγιώτη Σούρσο, Κώστα Κασσίμη, Γεώργιο Κουλεδιανό, Κώστα Βλάχο και Πωλίνα Ταμπάκη (αναπληρωματική)

Η εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Ελένη Ζουρούδη-Καλύβα, Ιωάννη Στάΐκο και Αλέκο Γιαννούλη

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης εκλέχτηκαν οι Ευαγγελία Λαμπροπούλου Σαράφογλου, Χρήστος Βουρνάς και Μαριάντζελα Κεφάλα ως τακτικοί, καθώς επίσης και οι Δημήτρης Φίλιος, Αγγελική Βουρνά και Γεράσιμος Μπαγιώργος ως αναπληρωματικοί.

Η παράδοση της διοίκησης θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Βουρνάς θα παραδώσει τα ηνία του συλλόγου στη νέα πρόεδρο Ευαγγελία Λαμπροπούλου Σαράφογλου.

https://www.anamniseis.net
« PREV
NEXT »