ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πέτρος Τατούλης: Το "ασανσέρ' της ντροπήςΣφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με σχετικό Δελτίο Τύπου, με αφορμή την τοποθέτηση ασανσέρ στο κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη. Τον κατηγορεί για μια καλά στημένη θεατρική παράσταση με στόχο να δείξει την ψεύτικη ευαισθησία του απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες, για ψεύτικη ευαισθησία και επικίνδυνο λαϊκισμό.


Αναλυτικά το Δ.Τ.:


Δελτίο Τύπου
«Νέα Πελοπόννησος»
19 Φεβρουαρίου 2020

Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κυρίου Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη ,δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες. 

Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα η πολιτική εκμετάλλευση του κυρίου Νίκα.

Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντρια του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως σταρ του σινεμά για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.

Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας!! Μίλησε για σας ο κύριος Κυμπουρόπουλος, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑμεΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον Δήμαρχο της πόλης. 

Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου.
« PREV
NEXT »