ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Οι "Α.με.Α. εν δράσει..." ικανοποιημένοι έπειτα από επίσκεψη τους στο νέο υπερσύγχρονο ασανσέρ του κτιρίου της Περιφέρειας (εικόνες)Οι "Α.με.Α. εν δράσει..." προέβησαν σε επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα χρησιμοποιώντας τη νέα εγκατάσταση πρόσβασης Α.με.Α. και ανελκυστήρα όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν στο κτίριο.

Ένα υπερσύγχρονο ασανσέρ με πρόσβαση εκτός από αμαξίδια είχε και φωνητικές οδηγίες για τυφλούς και την αρίθμηση των ορόφων σε κώδικα braille και μερικές μεταλλικές ράμπες πρόσβασης με αρκετά καλή κλίση μας οδήγησαν στον πάνω όροφο και στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

Εκεί ο κ. Νίκας και οι συνεργάτες του άκουσαν προσεκτικά και με διάθεση τις παρατηρήσεις μας έτσι ώστε η όλη εγκατάσταση να τελειοποιηθεί και λειτουργικά.

Θα χρειαστεί μια θέση στάθμευσης Α.με.Α. δίπλα στην Περιφέρεια όπως και μια ράμπα πρόσβασης δίπλα στο πεζοδρόμιο για να μην χρειάζεται κάποιος να πάει από τη μοναδική ράμπα που βρίσκεται στην οδό Φωτάκου διασχίζοντας με επικινδυνότητα τον δρόμο και τέλος ένα κουδούνι με θυροτηλεόραση στην κλειστή πόρτα που συναντήσαμε και δεν είχαμε τρόπο να μπούμε παρά μόνο στέλνοντας κάποιον από την κυρίως είσοδο για να μας ανοίξει.

Ο κος. Περιφερειάρχης μας τόνισε ότι πέρα από αυτές τις βελτιώσεις λειτουργικότητας θα γίνουν προσβάσιμα όλα τα κτίρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου τόσα χρόνια ήταν απροσπέλαστα για σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε τον κ.Νίκα και τους συνεργάτες του για την ευαισθησία που δείχνουν προς τις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες όπως είναι και τα Άτομα με Αναπηρία.

« PREV
NEXT »