ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Επίσκεψη αντιδημάρχων Λαγού και Κατσαφάνα στις αντιπλημμυρικές εργασίες στο ΖευγολατιόΕπίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου πραγματοποίησαν σήμερα 4/2 οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης κ.κ. Λαγός και Κατσαφάνας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή με μηχανήματα του Δήμου, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν την περιοχή.Οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ζευγολατιού ο οποίος τους ενημέρωσε για τις εργασίες που έγιναν σε δρόμο του οικισμού Παρόρι αλλά και στον δρόμο που συνδέει το Ζευγολατιό με τα σχολεία και πολλές περιοχές. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη μεταφορά σωληνώσεων για να διορθωθούν κάποια γεφύρια αφού οι εργασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.


Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Λαγό για τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν στην πλατεία του Ζευγολατιού αλλά και για τις εργασίες καθαρισμού στον χώρο του
Ηρώου που πρόκειται να γίνουν.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Λαγός ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχουν μπροστά μας άλλα τέσσερα χρόνια την νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Κατσαφάνας με τη σειρά του δήλωσε ότι πλημμύρες δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή ενώ σκοπός είναι η γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πρέπει τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά και ριζικά και να μην φτάνουμε σε πλημμυρικά φαινόμενα και να περιμένουν οι αγρότες την αποζημίωση κάτι που είναι αρνητικό και για το εισόδημά τους αλλά και για την παραγωγή και την ανάπτυξη και κατέληξε λέγοντας:

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ουσιαστικά στη βάση τους και να έχουμε κάποια αποτελέσματα και αυτός ουσιαστικά είναι ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής».

Click to enlarge image DSC_0605.JPG

 


« PREV
NEXT »