ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κλίμα "ειλικρινούς συνεργασίας" στη συνάντηση Ιατρικού Συλλόγου και Διοίκησης Παναρκαδικού ΝοσοκομείουΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης συνάντηση του Διοικητού της 6ης Υ.Π.Ε. κου Ιωάννη Καρβέλη & του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κου Βασιλείου Ψυχογυιού.

Μέσα σε κλίμα ειλικρινούς συνεργασίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Νομού Αρκαδίας , τόσο των κτηριακών υποδομών (Νοσοκομείο - Κέντρα Υγείας - ΤΟΜΥ) όσο & των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό.

Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις και προτάθηκαν λύσεις για τη λειτουργία των Δευτεροβάθμιων Μονάδων (Νοσοκομείο) και το σύστημα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας δήλωσε αρωγός σε συνεργασία και με τους λοιπούς Ιατρικούς Συλλόγους της 6ης Υ.Π.Ε. σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη βελτίωση παροχής ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες.

Εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι μετά από την ενημέρωση του κου Καρβέλη για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου , το οποίο υπολειτουργεί ο Διοικητής πραγματοποίησε επίσκεψη στο αντίστοιχο τμήμα και δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει άμεσα ενέργειες για την καθημερινή και απρόσκοπτη λειτουργία του.
 
(Δελτίο τύπου)
« PREV
NEXT »