ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μουσικοχορευτική βραδιά από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας στο Παράλιο ΆστροςΜουσικοχορευτική βραδιά πραγματοποίησε  η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020.

Το Δ.Σ του Συλλόγου απευθύνει ευχαριστίες σε όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη βραδιά.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και τον κάθε ένα σας ξεχωριστά που βρεθήκατε κοντά μας να γιορτάσουμε την ετήσια κοπή της πίτας μας στην μουσικοχορευτική βραδιά που διοργανώθηκε από τον σύλλογο μας στις 08/02 στο εστιατόριο Estella Mediteranean Cuisine του Παραλίου Άστρους .

Είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη επιτυχία της βραδιάς μας οφείλεται στην στήριξή και το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι σας στις προσπάθειες που κάνουμε για τον τουρισμό και ευχόμαστε να σας έχουμε πάντα δίπλα μας στον αγώνα αυτό που γίνεται για τον τόπο μας!

 Ευχαριστούμε πολύ, επίσης την εντεταγμένη σύμβουλο τουρισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου κα Άννα Καλογεροπούλου, τον Δήμαρχο της Βόρειας Κυνουρίας κο Γιώργο Καμπύλη, τον αντιπρόσωπο τουρισμού για το Επιμελητήριο Αρκαδίας κο Γιάννη Σαμπράκο, τον Πρόεδρο του «Mainalon Trails» κο Γιάννη Λαγό, όλους τους πρόεδρους της Βόρειας Κυνουρίας των χωρίων μας που βρέθηκαν μαζί μας αυτή την ξεχωριστή βραδιά, όπως και το προεδρείο της Ένωσης Καταλυμάτων, του αδερφικού συλλόγου της Νότιας Κυνουρίας. 

Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορευτικό σύλλογο «Θηρεάτης» που μας διασκέδασε με τους πολύ όμορφους χορούς των μελών του και στους χορηγούς της βραδιάς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι ιδανική.

Ευχόμαστε σε όλους μια πολύ καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλές δουλειές ……στο επανιδείν!!

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ.

«Ξένιος Κύνουρος» ή «Kynouria Hosts”
« PREV
NEXT »