ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου ο Τριπολίτης πρόεδρος της Κοιλάδας Αργολίδας


Δεν θα μπορούσε να αποδείξει με καλύτερο τρόπο την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και την καλοσύνη του ο Τριπολίτης Πρόεδρος της Κοιλάδας Αργολίδας, Σταύρος Μπασακιώτης ο οποίος αποφάσισε να εξοπλιστεί με τις απαραίτητες γνώσεις και να γίνει εθελοντής οδηγός του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
:

Δυστυχώς η "ανθρωπιά" δεν διδάσκεται σε κανένα σχόλειο, σε κανένα πανεπιστήμιο και σε κανένα σημερινό τοξικό κοινωνικό περιβάλλον. Πολλές φορές δεν διδάσκεται Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες...

Η ανθρωπιά είναι κάτι έμφυτο και μοναδικό συναίσθημα για τον καθένα μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνει θαύματα όταν ενεργοποιείται είτε για κάτι απλό είτε για κάτι πολύ σημαντικό... ειδικά δε όταν ενεργοποιείται συχνότερα!

Τον τελευταίο καιρό το δικό μου αυτό συναίσθημα τείνει να ενεργοποιείται πιο συχνά από ότι παλαιότερα... βέβαια Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι πρόσφατα ξέφυγα από την εφηβεία μου.

Πέραν της Πλάκας, η αλήθεια είναι ότι Οι εποχές αλλάζουν και η κοινωνία μας γίνεται ολοένα και πιο τοξική και οι άνθρωποι παρόλη την αφθονία του υπερκαταναλωτισμού τους, απομονώνονται στα δικά τους κοινωνικά περιθώρια, κάνοντας το συναίσθημα της μοναξιάς πιο δυνατό, όπου με τον τρόπο αυτό προκαλούν την αναζήτηση για απλά συναισθήματα που κάποτε οι άνθρωποι απολάμβαναν σε ανεξάντλητες ποσότητες...

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό που συνέβη σε κάποιον συγχωριανό μας και ενόψει της έλλειψης σε οδηγούς ασθενοφόρων, αλλά και της γενικότερης κατάστασης στον τομέα της υγείας που συμβαίνει στην περιοχή μας... αυτός ο μικρός θαυματουργός μηχανισμός, που προανέφερα, ενεργοποιήθηκε και πάλι μέσα μου... και προκειμένου να ενεργοποιήσω Και το δικό σας μικρό θαυματουργό μηχανισμό, το μοιράζομαι μαζί σας και δηλώνω δημόσια ότι:

Αύριο κιόλας θα μάθω τι χρειάζεται και θα κάνω τα απαραίτητα για να μπορέσω να γίνω "εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου για το κέντρο υγείας Κρανιδίου".
...θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να δω και τη δική σας συμμετοχή σε αυτό...
Όσοι από εσάς θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου για να το κάνουμε μαζί!

Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ όμορφο να βοηθάς κι εσύ ένα συνάνθρωπό σου όταν σε έχει πραγματικά ανάγκη!
Βοήθα και εσύ να σωθεί μία ζωή!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Κοιλάδας
Σταύρος Π. Μπασακιώτης« PREV
NEXT »